تبلیغات
ایران اندیش - مازندرانی ها و افزایش سرطان روده بزرگ
سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، فرهنگی ، علمی و زیست محیطی
مازندرانی ها و افزایش سرطان روده بزرگ
1394/08/30 ساعت 19:59 | نوشته ‌ مجتبی انوری | ( نظرات )
مصرف غذای های فوری، گوشت چرب و عامل ژنتیک سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد ...




" سرطان روده بزرگ " دومین علت شایع مرگ ناشی از سرطان در جهان گزارش شده است . مطالعات جدیدی که اخیرا از سوی محققان " امپریال کالج لندن " صورت گرفته ، روشنگر آن است که استفاده از مواد غذایی ملمو از" گوشت و چربی " باعث افزایش سرطان روده بزرگ و استفاده از مواد غذایی غنی از" سبزیجات و حبوبات " تاثیر فوق العاده ای  درمان سرطان روده دارد . نتایج این تحقیقات در مجله Natare Communictions چاپ و منتشر شده است . 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران در همایش یک ‌روزه " سرطان کلورکتال " ( سرطان روده بزرگ ) در بیمارستان امام خمینی ساری ، با بیان اینکه سرطان‌های گوارش از شایع‌ ترین سرطان در دنیا به ‌ویژه در استان  مازندران  است ، اظهار داشت : « بیشترین علت مرگ ‌و میر در دنیا ، سرطان‌های گوارش است .  طبق بررسی‌هایی که در دهه ۷۰ تا ۸۰ در مازندران به‌ عمل ‌آمده ، سرطان معده رو به کاهش و سرطان روده بزرگ  رو به افزایش است.  سرطان روده بزرگ بیشتر زیر سن ۴۵ سال شایع است و ابتلا به این سرطان  نسبت به آمار کشورهای دنیا بیشتر است .  دلیل شیوع سرطان روده بزرگ در استان مازندران ، تغییر عادت رژیم غذایی  و مصرف غذای فوری، غذای چرب و عامل ژنتیک  موجب ابتلا به این سرطان می‌شود » .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی افزود : « عوامل ژنتیکی در بروز بیماری سرطان گوارش تأثیرگذار بوده که باید خانواده‌ها این بیماری را جدی گرفته و در طرح غربالگری شرکت کنند . داشتن فعالیت مستمر ورزشی، جلوگیری از چاقی مفرط، اجرای طرح غربالگری از عوامل پیشگیری از شیوع سرطان  است » . 


می توانید دیدگاه خود را بنویسید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
 
آمار بازدید کنندگان
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
بازدید کل :